Τι είναι το MyFiber HomeCare ?

Η ηπηρεσία MyFiber HomeCare παρέχει ένα σύνολο χαρακτηριστικών για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο, ασφαλές δίκτυο που να καλύπτει όλη την οικογένεια ή το γραφείο. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν:

Antivirus

Γονικός έλεγχος από το κινητό

Ποιότητα Εξυπηρέτησης (QoS)

Antivirus

Κάθε συσκευή προσεγγίζει το διαδίκτυο μέσω του δρομολογητή σας. Αυτό περιλαμβάνει προϊόντα που συνήθως δεν έχουν τη δική τους προστασία από απειλές στον κυβερνοχώρο. Το MyFiber HomeCare παρέχει ολοκληρωμένη προστασία από ιούς για το δρομολογητή σας, διατηρώντας όλες τις συνδεδεμένες συσκευές σας ασφαλείς.

Γονικός Έλεγχος

Είτε θέλετε να αποκλείσετε ακατάλληλο περιεχόμενο, να ορίσετε ημερήσια όρια για το συνολικό χρόνο που αφιερώνετε στο διαδίκτυο, να δείτε ποιοι ιστότοποι χρησιμοποιούν τα παιδιά σας ή να διακόψετε το Internet, μπορείτε να το κάνετε με την λειτουργία του γονικού ελέγχου, όλα από την ευκολία μιας εφαρμογής στο κινητό σας τηλέφωνο.

Ποιότητα Εξυπηρέτησης (QoS)

Επιλέξτε τις συσκευές ή τις δραστηριότητες που θέλετε να ιεραρχήσετε στο δίκτυό σας με την υπηρεσία (QoS). Με πολύ λίγα βήματα, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι ο η ροή ταινιών σας είναι στην πρώτη γραμμή εξυπηρέτησης Wi-Fi ή Ethernet.

Πακέτα Internet

Η MyFiber είναι ένας σύγχρονος τηλεπικοινωνιακός πάροχος που ανταποκρίνεται στης ανάγκες της εποχής μας παρέχοντας συνδέσεις διαδικτύου υψηλών ταχυτήτων.

Φόρμα Επικοινωνίας

© 2022 Powered by InYourCity