Είναι καλό αυτό το πακέτο για εμένα;

Με την αγορά του συγκεκριμένου πακέτου, αποκτάτε σύνδεση στο διαδίκτυο όπου, μπορείτε να κατεβάζεται και να ανεβάζεται μεγάλα αρχεία χωρίς καθυστέρηση, να κάνετε streaming ταινίες σε υπέρ-υψηλή ανάλυση (UHD), να παίζεται online παιχνίδια και να πραγματοποιείτε βιντεοκλήσεις χωρίς καθυστερήσεις σε εντυπωσιακές ταχύτητες!

Η νέα γένια ιντερνέτ σας επιτρέπει να συνδέεται στο δίκτυο όλες της έξυπνες συσκευές σας, όπως κάμερες ασφαλείας, οικιακές συσκευές, φώτα και όλα αυτά μπορείτε να τα ελέγχετε απομακρυσμένα, από το κινητό σας!

Επιπλέον με τον εξοπλισμό που σας παρέχουμε έχετε την δυνατότητα να ορίσετε εύκολα μέσω εφαρμογής στο κινητό σας τον συνολικό ημερήσιο χρόνο πρόσβασης στο διαδίκτυο η και ακόμη ποίες ώρες της ημέρες επιτρέπεται η πρόσβαση ανά χρήστη ή να απαγορεύσετε την πρόσβαση σε συγκεκριμένες κατηγορίες περιεχομένου!

Internet σε όλο το σπίτι

Γονικός έλεγχος από το κινητό

Δώστε προτεραιότητα σε ότι έχει σημασία

Τι Περιλαμβάνει

Πακέτο

Pro Internet

Πρόσβαση στο διαδίκτυο, χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες εγκατάστασης άλλα και με ξεκάθαρους όρους χωρίς ψηλά γράμματα, αποκτήστε πρόσβαση τώρα με υψηλές ταχύτητες ανεβάσματος άλλα και κατεβάσματος, με ασφαλή διασύνδεση για να είστε σίγουροι για τα προσωπικά σας δεδομένα, χωρίς περιορισμούς στην κίνηση των δεδομένων.

Συνδεδεμένες Συσκευές

1-16

Μπορείτε να συνδέσετε ενδεικτικά έως δεκαέξι συσκευές χωρίς να χαλάσει η εμπειρία χρήσης της υπηρεσίας, μπορείτε να συνδέσετε τον σταθερό υπολογιστή σας, τον φορητό σας, καθώς και τα κινητά σας.

Ταχύτητα Σύνδεσης

500 MBps

Σου παρέχουμε αρκετό εύρος ζώνης για να πλοηγηθείς στον κόσμο του διαδικτύου, για να παρακολουθήσεις τα αγαπημένα σου βίντεο της αγαπημένες σου ταινίες να βυθιστείς στον ατελείωτο κόσμο του on-line gaming είτε ακόμη και άπλα αν θέλεις να έρθεις σε επαφή με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείς για τον αν θα κολλάει το ίντερνετ εσύ άπλα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απολαύσεις την υπηρεσία μας.

Περιορισμός Χρήσης

Απεριόριστα

Οι συνδέσεις μας προσφέρονται χωρίς κάποιο μηνιαίο περιορισμό στα δεδομένα που μπορείτε να καταναλώσετε, όπως και χωρίς περιορισμό πρόσβασης σε διαδικτυακό περιεχόμενο παρόλα αυτά η εταιρία μας οφείλει να συμμορφώνεται με τους περιορισμούς που θέτουν οι αρμόδιες εποπτικές αρχές όπως ΟΠΙ (https://opi.gr/opi/armodiotites) ΕΕΕΠ(https://www.gamingcommission.gov.gr/)

Αξιόπιστο Internet Παντού

Με το Wi-Fi επόμενης γενιάς – 802.11ac σας παρέχεται η ευελιξία δύο αποκλειστικών δικτύων το οποίο διασφαλίζει εκπληκτική ασύρματη απόδοση. Με την πιο προηγμένη τεχνολογία, έχετε εξαιρετική ασύρματη απόδοση με σταθερό σήμα προς όλες τις κατευθύνσεις και υψηλές ταχύτητες σε μεγαλύτερες αποστάσεις.

Περισσότερες Συσκευές Ταυτόχρονα Συνδεμένες

Απλές εργασίες, όπως η αποστολή e-mail ή το web browsing μπορούν να πραγματοποιούνται μέσω της μπάντας 2.4GHz, ενώ οι εντατικές ως προς το bandwidth εργασίες, όπως το online gaming ή το HD video streaming, μπορούν να πραγματοποιούνται μέσω της μπάντας 5GHz – και όλα αυτά ταυτόχρονα.

Internet Που Φτάνει Παντού

Υψηλής απόδοσης κεραίες διπλής ζώνης και ενισχυτές υψηλής ισχύος συμβάλλουν στη δημιουργία ενός ισχυρού, εκτεταμένου δικτύου στον χώρο σας. Η τεχνολογία διαμόρφωσης δέσμης επικεντρώνει τη μετάδοση Wi-Fi προς την κατεύθυνση των συνδεδεμένων συσκευών σας, συγκεντρώνοντας το σήμα όπου το χρειάζεστε περισσότερο.

Παρακολουθήστε Ταινίες Χωρίς Διακοπές

Βελτιστοποιεί τη ροή IPTV έτσι ώστε να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας ταινίες χωρίς καμία καθυστέρηση. Βάλτε ένα τέλος στα buffering μία για πάντα και απολαύστε ευχάριστη οικιακή ψυχαγωγία.

Επιτρέψτε Την Πρόσβαση Στο Δίκτυο Σας, Πάντα Με Ασφάλεια

Η λειτουργία Guest Network παρέχει ασφαλή πρόσβαση για τους επισκέπτες να χρησιμοποιούν το δίκτυο Wi-Fi. Μοιραστείτε με οποιονδήποτε, χωρίς να διακινδυνεύσετε το ιδιωτικό σας δίκτυο. Κάντε εύκολη κοινή χρήση και διατηρήστε την ασφάλεια.

Εύκολο Στην Εγκατάσταση & Στην Χρήση

Ρυθμίστε το δίκτυο σας μέσα σε λίγα λεπτά χάρη στο ευκολόχρηστο περιβάλλον διαχείρισης και την βοηθητική εφαρμογή κινητού τηλεφώνου. Η εφαρμογή αυτή σας επιτρέπει επίσης να διαχειρίζεστε τις ρυθμίσεις του δικτύου σας, απευθείας από την συσκευή σας.

Γονικός Έλεγχος

Αποκλείσετε ακατάλληλο περιεχόμενο, ορίστε ημερήσια όρια για το συνολικό χρόνο που αφιερώνετε στο διαδίκτυο, δείτε ποιοι ιστότοποι χρησιμοποιούν τα παιδιά σας ή διακόψετε το Internet, με την λειτουργία του γονικού ελέγχου, όλα από την ευκολία μιας εφαρμογής στο κινητό σας τηλέφωνο.

Συμβατό Με Την Επόμενη Γενιά Internet

Υποστηρίζει το IPv6, την επερχόμενη γενιά πρωτοκόλλου Ίντερνετ, διασφαλίζοντα σας ότι η υπηρεσίας σας θα λειτουργεί αδιάκοπα κατά την πλήρη μετάβαση του Ίντερνετ στο νέο αυτό πρότυπο.

Συνδεθείτε Στο Wi-Fi Με Το Πάτημα Ενός Κουμπιού

Πρόκειται για πρότυπο ασφαλείας ασύρματου δικτύου που κάνει τις συνδέσεις ασύρματων συσκευών στο δίκτυο σας γρηγορότερες και ευκολότερες πατώντας απλά το κουμπί που ενεργοποιεί την λειτουργία.

Πακέτα Internet

Η MyFiber είναι ένας σύγχρονος τηλεπικοινωνιακός πάροχος που ανταποκρίνεται στης ανάγκες της εποχής μας παρέχοντας συνδέσεις διαδικτύου υψηλών ταχυτήτων.

Φόρμα Επικοινωνίας

© 2022 Powered by InYourCity