Ολοκλήρωση της εγκατάσταση του ασύρματου ευρυζωνικού δικτύου WIFI4EU στον Δήμο Πρεσπών, από την MyFiber Internet (www.myfiberinternet.gr)

Ο Δήμος Πρεσπών ολοκλήρωσε επιτυχώς την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος wifi4eu που χρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του μηχανισμού «Συνδέοντας την Ευρώπη» (CEF).

ΔΩΡΕΑΝ και ΕΛΕΥΘΕΡΗ πρόσβαση στο διαδίκτυο θα προσφέρεται πλέον στους κατοίκους αλλά και και τους επισκέπτες των πανέμορφων Πρεσπών. Σε απίστευτες ταχύτητες που μόνο η MyFiber Internet μπορεί να προσφέρει!!

r

Η δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο προσφέρεται στα παρακάτω δέκα σημεία:

  1. Άγιος Γερμανός – ΚΔΑΠ
  2. Καλλιθέα – Σχολείο
  3. Κρυσταλοπηγή – Κοινότητα
  4. Λαιμός – Βιβλιοθήκη
  5. Λαιμός – Δημαρχείο
  6. Λαιμός – Λόφος Άγιου Ιωάννη
  7. Λαιμός – Πατουλίδειο Α.Κ.
  8. Λευκώνας – Πολυϊατρείο
  9. Μικρολίμνη – Κοινότητα
  10. Ψαράδες – Κοινότητα

Τα παραπάνω σημεία πρόσβασης θα εμφανίζονται με το όνομα «Wifi4EU» στις ηλεκτρονικές συσκευές, οι χρήστες θα μπορούν να συνδέονται μέσω του φυλλομετρητή (web browser) της συσκευής, όπου θα εμφανίζεται το λογότυπο του Wifi4EU, πατώντας το κουμπί «Log in to WiFi», χωρίς κωδικούς πρόσβασης.

Άλλη μια πρωτοπορία για τον Δήμο Πρεσπών, έγινε ο πρώτος δήμος στην χώρα που εγκατέστησε υποδομή CISCO 5G έναντι της συμβατικής, αξιοποιώντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους διαθέσιμους πόρους του.

Ευχαριστούμε πολύ τη Δημοτική Αρχή για την αμέριστη υποστήριξή της στην οργάνωση και υλοποίηση του έργου. Καλές διαδικτυακές διαδρομές σε όλους τους χρήστες του!